AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, çarelere kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hem çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak istediği noktalara geleceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamuru yoğurmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çok hamur yoğurmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında hamur yoğurmak ve açmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, maddi durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir