AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamuru yoğurmak

Kahve falında hamuru yoğurmak

Kahve falında hamuru yoğurmak hayırlı bir yola çıkılacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında etli hamur yoğurmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sert hamur yoğurmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, yeni bir semte taşınılacağına delalettir.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında çok hamur yoğurmak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak çok başarılı atılımlar yapılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir