AnaSayfa / Genel / Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, borçları varsa ödeyeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Yeni planlarınız veya başlamak istediğiniz işler olabilir.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında etli hamur yoğurmak insanları kıracağına, üzeceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine yorulur.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hamuru yoğurmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına yorulur.

Kahve falında siyah hamur yoğurmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir