AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah hamur yoğurmak

Kahve falında siyah hamur yoğurmak

Kahve falında siyah hamur yoğurmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, evlatlarından memnun olacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında siyah hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Kahve falında siyah hamur yoğurmak hak yolunda bir yaşam süreceğine, kişinin yaşamının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, planların aksayacağına delalettir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında etli hamur yoğurmak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir