AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakla hamur yoğurmak

Kahve falında ayakla hamur yoğurmak

Kahve falında ayakla hamur yoğurmak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, kariyerinde atılım yapacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakla hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında ayakla hamur yoğurmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında etli hamur yoğurmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütle hamur yoğurmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında siyah hamur yoğurmak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak işinden ve parasından olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamuru yoğurmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir