AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana yoğurmak

Kahve falında tarhana yoğurmak

Kahve falında tarhana yoğurmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kariyerinin yükseleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana yoğurmak gördüyseniz:

  • Tecrübe yeteneklerinizi daha iyi şeyler için kullanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tarhana yoğurmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak adının ülke dışında yayılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında mercimekli köfte yoğurmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak atılan adımların zarar getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna tabir olunur.

Kahve falında un yoğurmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iyilik ve hayır bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir