AnaSayfa / Genel / Kahve falında un tarhanası görmek

Kahve falında un tarhanası görmek

Kahve falında un tarhanası görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında un tarhanası gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Kahve falında un tarhana görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un tarhanası görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek istediği her şeyi elde edebileceğine, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında tarhana içmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Kahve falında tarhana kurusu görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir