AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana çorbası yapmak

Kahve falında tarhana çorbası yapmak

Kahve falında tarhana çorbası yapmak sosyal hayatında da mutlu olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız kanalıyla yeni gelirler elde etmenin yolları bulunabilir.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, Allah’a dua edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorba yapmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında tarhana çorbası içmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında tarhana çorbası görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası yemek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir