AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur tarhana görmek

Kahve falında hamur tarhana görmek

Kahve falında hamur tarhana görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur tarhana gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Kahve falında tarhana hamuru görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret eder.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana hamuru yapmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında hamur tarhana görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana yapıldığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sütlü tarhana görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un tarhanası görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ekmeğinin verimli olacağına işarettir.

Kahve falında tarhana yediğini görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir