AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana vermek

Kahve falında tarhana vermek

Kahve falında tarhana vermek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, rakipsiz hale geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tarhana vermek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında tarhana ovalamak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana ovmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında tarhana çorba yapmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana pişirmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana hamuru görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana sermek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş tarhana yemek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalet eder.

Kahve falında tarhana almak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir