AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana dökmek

Kahve falında tarhana dökmek

Kahve falında tarhana dökmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, borçlarının çoğalacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana dökmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana dökmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, inancının zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında tarhana görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarhana aldığını görmek kendi işine sahip olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana karmak hasret çekenlerin birleşeceğine, kazancının çok düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru tarhana görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorbası görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir