AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana çorbası yemek

Kahve falında tarhana çorbası yemek

Kahve falında tarhana çorbası yemek çok büyük zararlar edileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kudretinin yerine geleceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kazancın düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında tarhana çorbası yemek gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Kahve falında tarhana çorbası yemek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına işarettir.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, para pul sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorbası içmek ekmeksiz kalacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek sevdiği insana kavuşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorba yapmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana çorbası görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir