AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana çorbası görmek

Kahve falında tarhana çorbası görmek

Kahve falında tarhana çorbası görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Kahve falında tarhana çorba yapmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak dünya mallarının çoğalacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası yemek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tarhana çorbası içmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına inanılır.

Kahve falında tarhana çorbası görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir