AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana çorba yapmak

Kahve falında tarhana çorba yapmak

Kahve falında tarhana çorba yapmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sayılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Kahve falında tarhana çorba yapmak gördüyseniz:

  • Evinizde keyifli veya konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tarhana çorba yapmak zarar edeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak mal kaybına uğrayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası içmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine işarettir.

Kahve falında tarhana çorbası görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası yemek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir