AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana karıştırmak

Kahve falında tarhana karıştırmak

Kahve falında tarhana karıştırmak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hayırlı bir haber alınacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işarettir.

Kahve falında tarhana karıştırmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde istediğiniz kimsenin aklını çelebilecek yapıdasınız.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarhana karıştırmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana dökmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına işarettir.

Kahve falında tarhana satmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında hamur tarhana görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sevgisinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru tarhana yemek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü tarhana görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarhana elemek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir