AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarkanula öpüşmek

Kahve falında tarkanula öpüşmek

Kahve falında tarkanula öpüşmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tarkanula öpüşmek gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda değişiklikler yapma gereği duyulabilir.

Kahve falında taramali görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Kahve falında saçın tarandığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tarotçu görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, nice noksanlık içinde olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını tararken döküldüğünü görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, belaya ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarık suresini okumak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarkanula öpüşmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek zorlukların biteceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında saçının taranmasını görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir