AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının tarandığını görmek

Kahve falında saçının tarandığını görmek

Kahve falında saçının tarandığını görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sorunların sürekli artacağına, daha çok iş yapacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının tarandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında saç tarayan birini görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, sinirlerinin yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Kahve falında saçın tarandığını görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalettir.

Kahve falında saçını tararken bit görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında taranmış saç görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını tararken döküldüğünü görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir