AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadık bir kadın görmek

Kahve falında tanımadık bir kadın görmek

Kahve falında tanımadık bir kadın görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadık bir kadın gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak umutlarının kırılacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın kadın ve erkek görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir