AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek müjdeli bir haber alacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı birini dövmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir