AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Kahve falında tanımadığı kadınla konuşmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanla konuşmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak kendi bildiğini okuyacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle telefonla konuşmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın insanlarla konuşmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir