AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek başına türlü işler geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir kadın görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle evlenmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın ölmüş birini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı bir eve gitmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir