AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Verimli ya da işlevsel olmayan anlaşmalardan, ilişkilerden veya düzenlemelerden kurtulmanızı sağlayabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla sevgili olmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, sorunlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek başarısızlığa düşüleceğine, küs kimselerin barışacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadına sarılmak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın kadın görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadık bir kadın görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı yaşlı kadın görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, kimse ile tartışmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir