AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak rakiplerini mağlup edeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında tanımadığı kadınla konuşmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın kadınla konuşmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla konuşmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla konuşmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle konuşmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın kızla konuşmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birisiyle konuşmak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle konuşmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çaresizleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir