AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kadın ve erkek görmek

Kahve falında tanımadığın kadın ve erkek görmek

Kahve falında tanımadığın kadın ve erkek görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kadın ve erkek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında tanımadığın kadın ve erkek görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, doyasıya hasret gidereceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadık kadın görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla öpüşmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öldürmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla kavga etmek parasını ve malını kaybedeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir