AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya uzman kişilere danışmanız gerekebilir.

Kahve falında tanımadığı bir kadını dövmek başına uğursuzluklar geleceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadını dövmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birini dövdüğünü görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı birini dövmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, tersliklerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığım birini dövmek malını ve parasını kaybedeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birini dövmek yokluk içine düşeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir