AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak canının ve malının garantide olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kısmetlerinin artacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak köşeye sıkıştıracağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak şansının geri döneceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir