AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ayıplanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gözünüze ısrarcı ya da inatçı görünebilir.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak tartışmaların kavgaya döneceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir