AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, üzücü haberler alacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, tövbe etmeden vefata işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, en küçük sorunda parlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak nasibin bollaşacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir