AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, güzellik ve hayır geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak büyük bir ortaklık yapılacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak hasret giderileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir