AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak zor durumların biteceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hararetli olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir