AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kendisini işine vereceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak azalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, kendi işinin sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak inancını bir kenara atacağına, ruhen güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir