AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, şan şöhret kazanacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak para sıkıntısından kurtulacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birilerini görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta birilerinden kaçmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerinden korkup kaçmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında uçarak birilerinden kaçmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hep birilerinden kaçmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya yorulur.

Kahve falında birilerinden saklanmak kaçmak fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir