AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir erkekten kaçmak iş hayatında başarılı olmaya, bir konuda destek alacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamdan kaçmak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinden kaçmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birinden kaçmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birilerinden kaçmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kendisini işine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın insanlardan kaçmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle kaçmak üzüleceğine ve yıkılacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir