AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak

Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak

Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çekilen acıların unutulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işlerin yolunda gideceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir.

Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak güzel günlerin kapıda olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak istediği herşeye ulaşabileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, geleceğine bakacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı biriyle el ele tutuşmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir