AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak geçmişi unutup geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak hanesinin bollukla dolacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak işe zorla gidip geleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak güzelleşeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir