AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, bol muhabbette kalacağına, yeni yollara girileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet eder.

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak her türlü konforsa sahip olunacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında genç bir kızın elini tutmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bazı ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir