AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında tanımadığı biriyle el ele tutuşmak

Kahve falında tanımadığı biriyle el ele tutuşmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, eskileri yâd edeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bırakın işler kendi akışında ilerlesin.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle el ele tutuşmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle elele tutuşmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, başarılarının tadına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, layık olduklarına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında eski eşle el ele tutuşmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında el ele tutuşmak yürümek parasının ve malının da artacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir