AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi en iyi şekilde uyan seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, iyi halinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir