AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak bol nimete kavuşulacağına, o masumların bedduasını alacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, hayattan daha zevk alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini alabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir