AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, malını ve canını emniyete alacağına, planların boşa gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak sorunların ardı ardına geleceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak ahlakından vazgeçmeyeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın birinin elini tutmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir