AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin elini öpmek

Kahve falında tanımadığın birinin elini öpmek

Kahve falında tanımadığın birinin elini öpmek yeni çalışmalara girişileceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Beklentilerinize göre ilişkiye mesafe getirebilir veya tam tersi uzlaşma sağlama amacı güdebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin elini öpmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği öpmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeği öpmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek malından ve parasından ziyan edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadık birini öpmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir