AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek gördüyseniz:

  • Yoksa partneriniz sizi yanlış anlayabilir.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığı insanları görmek sevgi ve hürmet göreceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, İslami olarak günahlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın kadın görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, yaşama isteğinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir