AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkeği öpmek

Kahve falında tanımadığın bir erkeği öpmek

Kahve falında tanımadığın bir erkeği öpmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında tanımadığın bir erkek öpmek hayatının bir anda cennete döneceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı erkeği öpmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği öpmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkeği öpmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığınız bir erkeği öpmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bi erkeği öpmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birini öpmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir