AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadık birini öpmek

Kahve falında tanımadık birini öpmek

Kahve falında tanımadık birini öpmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadık birini öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya ilişkilerinizi kuvvetlendirmek istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği öpmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı kadını öpmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir erkek öpmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığınız bir erkeği öpmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini yanaktan öpmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir