AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın kızı öpmek

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kazancının çok düşeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında tanımadığın bir kızı öpmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bi kızı öpmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın kızı öpmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birini öpmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığını öpmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öpmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın kişilerin elini öpmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir