AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı öldürmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, epey bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir adamı görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın adamı görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir