AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkeği öpmek

Kahve falında tanımadığı bir erkeği öpmek

Kahve falında tanımadığı bir erkeği öpmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında tanımadığı bi erkeği öpmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkek öpmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeği öpmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği öpmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, zorlukların kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı erkeği öpmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığınız bir erkeği öpmek mali gücünü yitireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birini öpmek tüm isteklerine kavuşacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir