AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan cesetler görmek

Kahve falında yanan cesetler görmek

Kahve falında yanan cesetler görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, özlemelerin son bulacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan cesetler gördüyseniz:

  • Hayal kırıklıklarının, tartışmaların ya da kayıpların önüne geçmek için hızla yapılması gereken değişiklikler veya uyarlamalar olabilir.

Kahve falında yanan cesetler görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın cesedi görmek engel teşkil edeceğine, sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında cesetler taşımak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında cesedin dirildiğini görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında insan cesedi görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kedi ceseti görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında atatürkün cesedini görmek işlerinin kolaylaşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir