AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek gördüyseniz:

  • İş değişiklikleri, ek işler veya yeni başvurular daha önemli fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, gülmeye hasret kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesini görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın cenaze görmek zor durumların sona ereceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı birinin cenazesini görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadık cenaze görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı cenaze görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze törenine gitmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendi cenazesine gitmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir