AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze törenine gitmek

Kahve falında cenaze törenine gitmek

Kahve falında cenaze törenine gitmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yetim sevindireceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, amacına ulaşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında cenaze törenine gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Kahve falında cenaze törenine gitmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi cenaze törenini görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri cenaze töreni görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze törenine katılmak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hristiyan cenaze töreni görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze töreni görmek para ve zaman ayıracağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında törene gitmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, sermayesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir